Bel. 085- 401 59 99 bereikbaar tot 23:59

Partners

 

LesautoDeal

LesautoRent (deze website) is voornamelijk gericht op de verhuur van lesauto's. De andere tak binnen ons bedrijf (LesautoDeal) is gericht op lease van lesauto. Hier is een aparte website voor gemaakt, volledig in het teken van lesauto lease. Op www.lesautodeal.nl vindt u alles over ons unieke lesauto lease aanbod.

Peter Claassen Dubbele Bediening

Peter Claassen Dubbele Bediening is dé specialist op het gebied van dubbele bediening voor lesauto's. Het bedrijf, gevestigd in Waalwijk, heeft de volledige productie in eigen huis en werkt continu aan het verbeteren van de kwaliteit. Niet voor niets wordt er op de dubbele bediening van Peter Claassen (Peheja) levenslange garantie gegeven.

Reflector

De Reflector.nl is het vakblad voor rijscholen. Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche.

Flexpulse Rijschoolsoftware

Flexpulse Rijschoolsoftware is een modern bedrijf dat door jarenlange praktijkervaring in de rijscholen branche is uitgegroeid tot een van de grootste softwareleveranciers in de rijscholenbranche. "Met trots kunnen wij dan ook mededelen dat wij de ontwikkelaar zijn van “Plan Rijles” de totaaloplossing voor iedere rijschool."

Flexpulse Automatisering is een dynamisch bedrijf in Tilburg en specialist op het gebied van automatisering, in het bijzonder in online rijschool agenda en boekhoud systemen. Bent u als rijschool op zoek naar een betrouwbare leverancier, dan bent u bij Flexpulse Automatisering aan het juiste adres.

Snizoo 

Snizoo is een online boekingsplatform voor rijscholen. Dit platform stelt leerlingen in staat autorijscholen in de buurt te vergelijken. Zo kunnen leerlingen filteren op reviews, specialiteiten en prijzen. Vervolgens kunnen zij direct een proefles of lespakket boeken. Omdat Snizoo als vergoeding voor zijn diensten leerlingen de eerste rijles laat aanbetalen, ontvang je als rijschool nooit een factuur. Hierdoor loopt je als rijschool geen risico en weet je zeker dat je serieuze leerlingen ontvangt.

Oxx Mirrors

OxxMirrors, toevelerancier van rijschoolbenodigdheden waaronder dakborden, maar met name gespecialiseerd in instructiespiegels. Met de zelfde ontwikkelde gepatenteerde en EU gecertifiteerde instructiespiegel is OxxMirrors op de goede weg om een belangrijke speler in de markt te worden.

Lens Media

LENS Media is de grootste leverancier van verkeersleermiddelen voor het oefenen voor theorie-examens bij het CBR. Het bedrijf biedt theorieopleidingen aan in de vorm van theorie- en examenboeken, CD-ROM’s, DVD’s, websites en interactieve cursussen.