Bel. 085- 401 59 99 bereikbaar tot 23:59

Lesauto leasen

Welkom bij LesautoRent, specialist in verhuur en lease van lesauto's. Op deze pagina vindt u meer informatie over lesauto lease. Liever telefonisch contact? Bel 085- 401 59 99. Voor meer informatie over lesauto verhuur klik hier.

 > Download hier onze lease brochure met alle informatie en tarieven

LesautoDeal

Onze verhuur activiteiten zijn ondergebracht onder de naam LesautoRent (deze website). Onze lease activiteiten zijn ondergebracht onder de naam LesautoDeal. Wij hebben voor LesautoDeal een aparte website gemaakt (www.lesautodeal.nl). Op deze website kun je gemakkelijk een lesauto leasen.

Bij LesautoRent geloven we in kennis, focus en specialisme. Overal goed in zijn bestaat niet. Daarom kiezen wij ervoor om alleen te doen waar we écht goed in zijn; lease, shortlease en verhuur van lesauto’s. Geen gewone personenauto’s, alleen lesauto’s. In samenwerking met Hertz Autoverhuur hebben wie een uniek lease aanbod ontwikkeld voor rijscholen.

Wij hebben maar één doel; u van A tot Z ontzorgen op het gebied van mobiliteit. En dat gaat verder dan bij ‘standaard’ lease. Voor ons is een lesauto niet zomaar een middel om droog van a naar b te komen. Het is het belangrijkste gereedschap voor het beoefenen van uw beroep. Dat begrijpen wij, en daar zijn wij volledig op ingericht.

Onze auto's worden altijd kant-en-klaar als lesauto afgeleverd. Heeft u een keer pech, dan zorgen wij voor een vervangende lesauto die gratis bij u voor de deur wordt afgeleverd. De all-risk lesautoverzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden (+winterbanden) en 24-uurs pechhulp zijn altijd standaard bij de lease inbegrepen. Kortom, het enige dat u zelf nog hoeft te doen is tanken. Zo kunt u zich bezig houden met rijles geven en zorgeloos ondernemen.

Ons lease aanbod

  • Exclusief voor rijscholen
  • Alles-in-één, alleen nog zelf tanken
  • Tussentijds wisselen naar een grotere of kleinere kilometerbundel
  • Geen onverwachte kosten, één vast maandtarief
  • Onderhoud, reparaties en schadeherstel altijd in de buurt
  • Ook starters zijn welkom
  • Bel 085- 13 000 13 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

 

Kilometerbundels

Om u tijdens uw lease contract zoveel mogelijk flexibiliteit te geven, werken wij met kilometerbundels. Bij de meeste lease maatschappijen moet u vooraf aangeven hoeveel kilometer u tijdens uw leasecontract gaat rijden. Op basis daarvan, wordt het leasetarief bepaald. Maar als u na afloop méér kilometers heeft gereden, moet er fors worden bijbetaald. En heeft u minder kilometers gereden, dan heeft u eigenlijk de hele tijd teveel betaald. In beide gevallen een vervelende verrassing achteraf.

Wij vinden dat dit eerlijker en transparanter kan. Het is logisch dat u vooraf niet precies weet hoeveel kilometers u de komende jaren gaat rijden. Daarom werken wij met aanpasbare kilometerbundels. Bij het afsluiten van uw leasecontract, kiest u de kilometerbundel die het beste bij u past. Maar u zit hier niet aan vast. Gaat u na verloop van tijd méér of minder rijden dan verwacht, dan kunt u (per kwartaal) kosteloos wisselen naar een andere kilometerbundel. Zo hoeft u vooraf niet te ‘gokken’ hoeveel kilometer u de komende jaren gaat rijden, maar kunt u uw leasecontract eenvoudig met uw situatie laten meegroeien. En de kilometers die u over houdt, kunt u de rest van uw contract gewoon nog blijven gebruiken. Eerlijk, transparant en flexibel.


Alles-in-één

Wij willen u volledig ontzorgen op het gebied van mobiliteit, zodat u zich zorgeloos kunt bezighouden met ondernemen en lesgeven. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken, wij doen de rest. De volgende elementen zijn altijd bij uw lease contract inbegrepen. 

> Incl. kosten rijklaar maken > Incl. all seaseon banden
> Incl. volle brandstof tank > Incl. 24-uurs pechhulp
> Incl. complete lesauto uitrusting > Incl. vervangende lesauto bij pech

> Incl. all-risk lesauto verzekering

> Incl. afschrijving en rente

> Incl. reparaties en onderhoud

> Incl. wegenbelasting

> Incl. inzittendenverzekering

> Incl. vaste contactpersoon

 


Tarieven

Wilt u meer informatie en tarieven? Bel ons op 085- 401 59 99, of te mail naar info@lesautorent.nl. Ga naar onze speciale lease website voor meer informatie, en ons lease aanbod en tarieven te bekijken.

 Download hier onze brochure met alle informatie en tarieven